Ülőbeteg szállítás

Profi betegszállítás vagy családi jóakarat?

Általánosságban elmondható, hogy ha valaki megbetegszik a családból, akkor a család többi tagja szeretne minél több időt vele tölteni, így gyakran előfordul, hogy a szállításáról is igyekeznek maguk gondoskodni. Ez egy nagyon pozitív és dicséretes szándék, azonban felmerül a kérdés, hogy a betegnek is ez-e a legoptimálisabb?

Egy egyszerű példával élnénk. Szállítás, mozgatás közben sajnos gyakran adódhatnak problémák, Ön tudja hogyan reagáljon ilyen helyzetben? Sajnos tapasztalataink azt bizonyítják, hogy sokszor rosszul sülnek el ezen egyszerűnek tűnő szállítási feladatok, laikus szemmel nézve nem veszünk észre olyan problémát, amely egy tapasztalt ápoló számára azonnali reakciót vált ki. Profi betegszállítás esetén biztos lehet benne, hogy hozzátartozója biztonságban érkezik meg célállomására, hiszen kollégáink magas szintű szakmai tudással rendelkeznek, a váratlan helyzetek kezelésében jelentős tapasztalattal bírnak.

Úgy gondolja, hogy talán felesleges pénzkidobás igénybe vennie a betegszállítás szolgáltatást? Vagy hogy ez Önnel nem fordulhat elő? Sajnos ez egy általános tévhit, bármikor probléma adódhat. Gondoljon csak bele, Ön hol érezné magát nagyobb biztonságban? Egy jól felszerelt mentő gépjárműben, ahol szakavatott személyzet áll készenlétben vagy egy hagyományos gépjárműben, ahol sem eszköz, sem egészségügyi ellátásban jártas személy nem áll rendelkezésre? A beteg emberek számára sokszor kimerítő egy-egy helyváltoztatás, éppen emiatt lehetséges, hogy szakszerű ellátásra szorulnak az út alatt.

Biztonsága érdekében ne habozzon segítséget kérni!

Az ülőbeteg szállításról röviden

Különféle mértékben mozgásukban korlátozott személyek több szempontból is igénylik a mobilitást. Ez alatt érthetjük többek között az egészségügyi intézményekbe történő szállítást, a hétköznapi életben való segítségre szorulást. Mozgáskorlátozott személyek szállításának egyik fő, speciális típusa az ülőbeteg szállítás, ez leggyakrabban az idősebb korosztályt érintheti, de a szabad mozgás lehetőségét nem veszi el, továbbra is teljes életet tudnak élni.

Az ülőbeteg szállítás lehetőségei és előnyei:

  • Speciálisan ülőbeteg szállítási célra szolgáló járművekkel történik megfelelő körülmények között, szakavatott személyzet felügyelete mellett.
  • Az élet minden területén szabadságot jelent a segítségre és professzionális támogatásra szoruló betegek közlekedésében.
  • Ülőbeteg szállítás minden korosztály számára kiváló lehetőséget jelenthet különböző szociális és kulturális rendezvények, kezelések, utazások és bármilyen egyéb szállítási igény felmerülése során.


Biztonságos ülőbeteg szállítás esetén válasszon hozzáértő csapatot és keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére speciális esetekben is, az Ön igényeire szabva találunk megoldást!