Halálos baleset történt Csákvár közelében

Közzétéve 20 szeptember, 2017  in Baleset, Közút
Illusztráció

Budapest, 2017. szeptember 20., szerda (MTI) – Vadat gázolt egy személyautó szerda hajnalban Fejér megyében, a Csákvár és Oroszlány közötti úton, majd az ütközés következtében a gépkocsi az út menti árokba hajtott. Elsődleges információk szerint a gépkocsiban utazó egyik ember életét vesztette – jelentette honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A balesetnek a halálos áldozat mellett egy sérültje is van.

A balesethez a székesfehérvári és a tatabányai hivatásos, valamint a csákvári önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet, és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Ismét zavartalanul halad a forgalom az M0-son

Közzétéve 19 szeptember, 2017  in Baleset, Közút

Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (MTI) – Ismét zavartalanul halad a forgalom az M0-s autóúton, ahol korábban a nagy Duna-híd után, az M1-es autópálya felé a 14-es kilométernél egy kedd reggeli baleset miatt nagy torlódás alakult ki – közölte a rendőrség a honlapján.

A baleset helyszíni szemléjét befejezték, a forgalom két sávon zavartalanul halad – olvasható a police.hu oldalon.

A XXII. kerület térségében két tehergépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között. A balesetben senki sem sérült meg.

Tíz kilométeres torlódás az M0-son baleset miatt az M1-es felé

Közzétéve 19 szeptember, 2017  in Baleset, Közút

Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (MTI) – Baleset történt az M0-s autóúton a nagy Duna-híd után az M1-es autópálya felé a 14-es kilométernél kedd reggel, a forgalom egy sávon halad, és a reggeli csúcsban 9-10 kilométeres a torlódás – közölte az Útinform a honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte: a XXII. kerület térségében két tehergépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között.

A balesetben nem sérült meg senki – olvasható a police.hu oldalon.

Halálos közlekedési baleset történt a százhalombattai olajfinomítóban

Közzétéve 18 szeptember, 2017  in Baleset, Közút
Illusztráció

Székesfehérvár, 2017. szeptember 18., hétfő (MTI) – Meghalt egy motoros a százhalombattai olajfinomító területén, miután elütötte egy személygépkocsi – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

Az elsődleges adatok szerint a finomító belső úthálózatán egy személygépkocsival közlekedő férfi az egyik kereszteződésben figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát és elütötte a segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. A halálos baleset áldozata egy 56 éves férfi.

Halálos baleset a 4-es főúton Hajdúhadháznál

Közzétéve 17 szeptember, 2017  in Baleset, Közút

Debrecen, 2017. szeptember 17., vasárnap (MTI) – Személyautó kerékpárral ütközött össze a 4-es főúton Hajdúhadház térségében vasárnap, a kerékpárral közlekedő 60 éves férfi a helyszínen meghalt – közölte a Hajdú-Bihar megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.

Közleményük szerint a baleset a főút 243-as kilométerénél történt, a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták.

Halálos baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Közzétéve 17 szeptember, 2017  in Baleset, Közút
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Budapest, 2017. szeptember 17., vasárnap (MTI) – Az Üllői út és a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út kereszteződésénél oszlopnak ütközött egy gépkocsi vasárnap dél körül, két ember a helyszínen meghalt, ketten súlyosan megsérültek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A rendőrök megkezdték a helyszínelést a XVIII. kerületben történt balesetnél.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta: a két sérültet és a balesetben elhunyt embereket a tűzoltók szabadították ki a roncsból, a sérülteket átadták az Országos Mentőszolgálatnak.

Halálos baleset történt az M7-es autópálya mellett

Közzétéve 16 szeptember, 2017  in Baleset, Közút
MTI Fotó: Lakatos Péter

Budapest, 2017. szeptember 16., szombat (MTI) – Halálos baleset történt az M7-es autópálya mellett szombaton késő este, amikor egy autó lesodródott a pályáról és egy elárusítóhelybe csapódott – tájékoztatta Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Elmondta, egy autó lesodródott az autópályáról a Balaton felé vezető oldalon a Váli völgyi pihenőhelynél és becsapódott egy, a benzinkút mellett lévő mobil elárusító konténerbe. A konténerben két ember tartózkodott, egyikük meghalt, a másik súlyosan megsérült.

Az autóban két ember utazott, ők könnyebben sérültek meg – közölte.

A műszaki mentést az érdi tűzoltók végzik.

Holttestet találtak a tűzoltók egy bódéban Sopron határában

Közzétéve 16 szeptember, 2017  in Baleset, Tűz

Budapest, 2017. szeptember 16., szombat (MTI) – Holttestet találtak a tűzoltók egy bódéban Sopron határában, miután kigyulladt egy körülbelül három négyzetméter alapterületű faépület péntek éjjel a Sopron határában húzódó Hosszú utcában – közölte a katasztrófavédelem honlapján.

A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat, majd megkezdték a bódé átvizsgálását és átszellőztetését. A tűzoltási munkálatok közben a tűzoltók a bódéban egy embert találtak, akiről a mentők megállapították, hogy életét vesztette.

Megszűnt a torlódás az M7-esen Székesfehérvárnál

Közzétéve 15 szeptember, 2017  in Baleset, Közút

Budapest, 2017. szeptember 15., péntek (MTI) – Helyreállt a forgalmi rend az M7-es autópályán, Székesfehérvár térségében újra teljes szélességében járható a sztráda Balaton felé vezető oldala – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon péntek este.

Korábban hat kilométeres torlódás alakult ki, miután egy gépjármű szalagkorlátnak ütközött a 63-as kilométernél.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt csak a külső és a leállósáv volt járható, az útlezárást azonban már feloldották – olvasható a közleményben.